1. Bedriftsinformasjon

ScandinavianJewelryDesign

SJD of Sweden AB (NO 928806014 MVA)

Box 1039

S-751 40 Uppsala

Sverige

Alle priser på nettstedet er inklusive moms i den opprinnelige valutaen norske kroner (NOK). Brudd på vilkårene er bare gyldig om begge parter har signert en spesiell avtale som regulerer dette.

Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven.

 1. Anvendelse

Disse kjøpvillkårene er anvendt hvor svensk eller annen anvendt lov ikke foreskriver vilkår som er i konflikt med disse. For privatkonsumenter gjelder Kjøpsloven samt E-handelsloven som også inneholder beskyttelse for ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB).

For bedriftsloven gjelder Kjøpsloven.

Mer informasjon rundt dette finner du på Forbrukerådets hjemmeside, www.forbrukerradet.no.

 1. Bestilling

Når du registrerer en ordre hos ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB) og ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB) aksepterer ordren blir det laget en avtale mellom deg og ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB). Ordrebekreftelsen sendes til den e-postadressen du registrerte ved din bestilling. For de tilfeller hvor bestilleren er under 18 år må foresattes tillatelse innhentes før kjøpet gjennomføres. Bestillinger som utføres i en annen persons navn uten dennes personens tillatelse, eller på annet vis medfører at ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB) lider økonomisk skade vil politianmeldes. Persondata håndteres sammen med bestemmelsene i GDPR, les mer under våre personvernregler.

ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB) forbeholder seg retten til endring av all informasjon, inklusive, men ikke begrenset til priser, tekniske spesifikasjoner og produkttilbud, uten foregående beskjed. Ved eventuelle salgsvarer til oppgitt pris, pga. at en salgsvare er utgått, eller pga. en feilaktig pris har ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB) rett til å heve kjøpet og etterbetale eventuelle innbetalte beløp på beste måte. ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB) skal også gi beskjed til kunden om erstattende eller likeverdige salgsobjekter er tilgjengelig. Rabattkoder kan ikke kombineres med hverandre.

 1. Betaling

Moms inngår i alle priser. Alle våre betalinger håndteres av Klarna. Ingen avgifter tilkommer for noen betalingsmetoder. Som kunde kan du betale med kort, direktebetaling samt mot faktura og som privatkunde kan betaling også gjøres mot avbetaling. Betalingstid for faktura er 14 dager fra og med den datoen varene sendes fra ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB). Om betalingen uteblir tilkommer en påminnelsesavgift på 60,00NOK] samt forsinkelsesrente på 25,5%. Har du ikke handlet med Klarna tidligere kommer det ved kjøpet å gjøres en mikropplysning for at vi skal kontrollere din kredittverdighet. Klarna oppfyller kravene for PCI DSS og har SSL-sertifikat.

 1. Levering

Bestillinger behandles og leveres så raskt som mulig av ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB). I tilfeller når kunden mener at leveranser drøyer på en sånn måte at den ikke lenger ønsker leveringen av bestillingen, er det kundens ansvar at bestillingen avbestilles i samråd med ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB)s kjøpsvilkår. For bedriftskunders bestillinger tilbyr vi bedriftspassende leveransemåter.

ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB) tilbyr fri frakt på bestillinger over 499NOK.

For bestillinger under 499NOK tilkommer en fraktavgift på 99NOK.

 

På scandinavianjewelrydesign.no er det kun mulig å bestille og få levert i Norge.

 1. Ikke hentet forsendelse

For forsendelser som ikke løses ut, hvor så pakken går i retur til ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB), trekkes en avgift på 199NOK for ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB)s kostnader i sammenheng med returhåndtering og frakt.

Ved mislykkede forsøk på å levere ut pakken til kunder debiteres avgiften en gang per uleverte forsendelse.

 1. Retur og åpent kjøp

Vi hos Scandinavian Jewelry Design (SJD of Sweden AB) håper du alltid skal finne rett vare hos oss, men innimellom blir det kanskje ikke som du har tenkt, og da har du som privatkunde åpent kjøp (angrerett) og full returrett innen 14 dager. Ved retur står du som kunde for returfrakten vi debiterar NOK 150 för fraktsedel inkl tollbehandling. Produktet må være ubrukt og i uendret forfatning samt i originalemballasje i samme forfatning.

Returrett/åpent kjøp gjelder ikke ved retur av bestillingsvare, emballasje med brutt plombering, spesialbestilte smykker inkl. alle forlovelses- og gifteringer, smykker med gravering og andre smykker som er bestillingsvare og produsert på bestilling.

Vi forbeholder oss retten til å gjøre en reduksjon i verdi som tilsvarer produktets eventuelt endrede tilstand ved mottak hos oss. Om varen p.g.a. feilaktig bruk har mistet sin tiltenkte funksjon, blir det ikke gjennomført noen refusjon. For full tilbakebetaling må varen kunne selges som ny, og varen og originalemballasjen skal returneres i uendret stand. Dersom du ønsker å benytte deg av returretten, kontakt oss via kontaktskjema.

Returfrakten betales av deg som kunde (NOK 150 inkl tollbehandling), og du har ansvaret for varen ved eventuell returtransport. Om varen forsvinner eller skades under returtransporten, er det du som kunde som bærer ansvaret for dette, og Scandinavian Jewelry Design (SJD of Sweden AB) har rett til å nekte refusjon. Vi anbefaler at du sender returen som sporbar pakke. Ved refusjon utbetales pengene innen 14 dager fra den dagen Scandinavian Jewelry Design (SJD of Sweden AB) har mottatt sendingen. Ved spørsmål, kontakt oss via kontaktskjema.

Dersom du har betalt med faktura eller delbetaling, er det viktig at du kontakter KLARNA for å unngå eventuelle purregebyr.

Angrerett gjelder ikke for firmakunder.

 1. Reklamasjoner

Det er ønsket at kunden kontrollerer leveransen ved ankomst for å verifisere at denne er riktig og feilfri. Ved reklamasjon skal kunde kontakte ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB)s reklamasjonsavdeling via kontaktskjemaet og oppgi ordrenummer samt årsak til reklamasjonen. Deretter treffes en avtale for hvordan eventuell retur og erstatning skal håndteres. Ved godkjent reklamasjon betaler ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB) frakten. Kunden har tre års reklamasjonsrett. Reklamasjon av skader som oppstått i transporten (transportskader) må innmeldes til vår kundeservice innen senest fire bankdager.

 1. Avbestilling

Avbestilling av produkt eller tjeneste som anskaffes eller ferdigstilles spesielt for kunden, er ikke mulig. Kunden har rett til å avbestille frem til når kunden har mottatt varen eller alternativt ankommet til postkontoret. Imidlertid kan ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB) ta ut en saklig avgift for dette. I tilfelle avbestilling skjer etter varen har forlatt vårt lager kreves en avgift på 199NOK.

Avbestilling er ikke gyldig før kunden har fått bekreftelse fra ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB).

 1. Eiendomsrettforbehold

Alla varer forblir ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB)s eiendom til den fulle pris er betalt.

 1. Ansvar for feil

ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB) har ansvar for feil i leveranse er begrenset til gjeldende kjøpsregler. ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB) bærer ikke direkte eller indirekte ansvar for f.eks., men ikke begrenset til, inkompatibilitet, driftsavbrudd, datatap, merarbeid eller annen økonomisk skade.

 1. Force Majeure

Hendelser som krig, naturkatastrofer, streik på arbeidsplassen, myndighetsavgjørelse, uteblitte leveranser fra underleverandører, fordyrende omstendigheter og andre lignende hendelse utenfor ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB)s kontroll, hvilket ikke var mulig å forutse, skal henføres til force majeure, hvilket innebærer at ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB) befris fra sine forpliktelser til å fullføre inngåtte avtaler.

 1. Tvist

Forbruker: Tvister som følger av denne avtalen prøves av Stockholms tingrett som første instans. Svensk lov vil være gjeldende.

ScandinavianJewelryDesign (SJD of Sweden AB) følger alltid Allmenne Reklamasjonsnemdens rekommandasjoner.

Logg inn

Are you in the right place?

 • Norway
 • Sweden
 • France
 • Netherlands
 • Poland
 • Denmark
 • Italy
 • Ireland
 • Germany
 • Finland
 • Spain
 • Portugal
 • Austria | DE
 • Belgium | DE
 • Belgium | NL
 • Belgium | FR