Personopplysninger

Scandinavian Jewelry Design (SJD of Sweden AB) tar ansvar for ditt personvern og streber alltid etter å beskytte dine personopplysninger på best mulig måte. Vårt mål er å følge gjeldende lover og regler for beskyttelse av personopplysninger til enhver tid, og gi deg som kunde mest mulig innsyn i, og informasjon om våre rutiner og prosesser. Med denne policyen ønsker vi å hjelpe deg å forstå hvilken informasjon Scandinavian Jewelry Design (SJD of Sweden AB) registrerer og hvordan denne benyttes.

Scandinavian Jewelry Design (SJD of Sweden AB, NO 928806014 MVA), Box1039, S-751 40 Uppsala, privacy@ScandinavianJewelryDesign.com, er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger.

Når bearbeider vi dine personopplysninger?

Når du gjennomfører et kjøp, bruker nettsiden vår, er i kontakt med vår kundeservice eller på annen måte samhandler med oss, registrerer vi personlig informasjon om deg. Hovedformålet med registreringen er å inngå en kjøpsavtale med deg som kunde eller på andre måter gi deg produkter, tjenester og tilbud.

Personopplysninger som vi registrerer:

Scandinavian Jewelry Design (SJD of Sweden AB) registrerer følgende opplysninger om deg som er kunde hos oss:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-postadresse
Portkode/Dørkode (hvis aktuelt)
Fødselsdato (om vi har mottatt den informasjonen)
Ordrehistorikk
IP-adresse

Informasjon om din bruk av nettsiden til Scandinavian Jewelry Design (SJD of Sweden AB)

Informasjon om produkter og tilbud som du har vist interesse for, og hvordan du har samhandlet med våre nyhetsbrev.

Hvorfor behandler vi personopplysningene dine?

Vi behandler personopplysningene dine for å:

Levere varer, tjenester og oppfylle våre forpliktelser overfor deg i forbindelse med kjøpet ditt.

Hjelpe deg som kunde når du tar kontakt med vår kundeservice

Gi deg attraktive og relevante tilbud, forbedre din opplevelse som besøkende på nettsiden vår og når du har plassert en bestilling via siden vår.

Sende relevant markedsføring til deg i form av service-spesifikke e-poster og nyhetsbrev. Du kan melde deg av nyhetsbrevet ved å kontakte oss på e-postadressen:  welcome@ScandinavianJewelryDesign.com

Oppfylle forpliktelser i forbindelse med håndtering av garanti-, reklamasjons- og retursaker

Utvikle tjenestene, produktene og tilbudene våre så de blir mer attraktive for deg som kunde.

Følg gjeldende lovgivning

Juridisk grunnlag for registrering av personopplysninger

All registrering av personopplysninger utført av Scandinavian Jewelry Design (SJD of Sweden AB) er basert på juridisk grunnlag. Informasjonen kan behandles som en del av vårt engasjement ovenfor deg som kunde i forbindelse med kjøp, og dermed oppfylle avtalene som er inngått. Opplysningene kan bli behandlet med støtte fra ditt spesifikke samtykke, som må være frivillig, og med forståelse for betydningen for at den skal gi et rettslig grunnlag. For å gjøre din opplevelse på nettsiden vår mer personlig tilpasset, og gjøre innholdet relevant, registreres det opplysninger om din oppførsel på nettsiden.

I enkelte tilfeller kan personopplysningene dine bli behandlet basert på en interessevurdering, som f.eks. kan innebære en analyse av din oppførsel på nettsiden vår for å gi de en skreddersydd opplevelse.

Til slutt kan personopplysninger registreres og behandles for at Scandinavian Jewelry Design (SJD of Sweden AB) skal kunne oppfylle juridiske forpliktelser og overholde lovpålagte krav.

Lagring og tilgang til personopplysninger

Scandinavian Jewelry Design (SJD of Sweden AB) lagrer informasjonen vi har registrert så lenge det er nødvendig for at vi skal kunne oppfylle våre forpliktelser overfor deg, i forhold til hensikten de ble registrert for. De kan imidlertid lagres lenger enn det i tilfeller der det er lovfestede krav til Scandinavian Jewelry Design (SJD of Sweden AB) som krever det, eller når selskapets juridiske interesser forutsetter utvidet behandling.

Personopplysninger behandles helt konfidensielt innen Scandinavian Jewelry Design (SJD of Sweden AB) og kan bare videresendes til tredjeparter i forbindelse med at vi oppfyller våre forpliktelser overfor deg og oppfyller formålene som opplysningene ble registrert for. Det kan for eksempel være i forbindelse med transport av varene dine, til mediepartnere i forbindelse med distribusjon av vår markedsføring eller for å håndtere betalingen av varene dine.

Vi kommer aldri til å videreformidle personopplysningene dine til en tredjepart for markedsføringsformål utenfor Scandinavian Jewelry Design (SJD of Sweden AB). Dine opplysninger blir heller ikke solgt til en tredjepart uten din tillatelse.

Personopplysningene dine lagres i henhold høyeste tekniske sikkerhetsstandard, og vi har gjort organisatoriske tiltak og innført rutiner for å sikre at informasjonen vi har hatt tilgang til, ikke havner i feil hender.

Øvrig

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og andre lignende teknologi for å kunne måle og forstå hvordan nettsiden vår brukes. Vi bruker hovedsakelig Googles tjenester for webanalyse. Les mer om Googles policy for behandling av personopplysninger her.

Det er svært viktig for oss at du som kunde føler deg trygg på vår håndtering av dine personopplysninger. Om du har noen spørsmål eller synspunkter får du mer enn gjerne kontakte oss via opplysningen nedenfor. Dette gjelder også dersom du ønsker å få et registerutdrag, opplysningene dine korrigert eller dersom du ønsker at personopplysningene dine skal slettes fra systemene våre. Vi forplikter oss til å behandle forespørselen din innen 30 dager, men selvfølgelig så snart som mulig. Husk at dersom du velger å få dine personlige opplysninger slettet fra systemene våre, må du kunne bevise at du har gjort et kjøp for at vi skal kunne behandle returer og garantisaker.

Vi bruker Klarna som leverandøren av kassen vår. Dette innebærer at vi kan overføre dine personopplysninger i form av kontakt- og ordredetaljer til Klarna når siden med kassen er lastet opp, for at Klarna skal håndtere ditt kjøp. Dine overførte personopplysninger blir behandlet i tråd med Klarnas egen personvernerklæring.

Scandinavian Jewelry Design
(SJD of Sweden AB, NO 928806014 MVA)

Box1039

S-751 40 Uppsala

privacy@scandinavianjewelrydesign.com

Logg inn

Are you in the right place?

 • Ireland
 • France
 • Italy
 • Finland
 • Spain
 • Germany
 • Poland
 • Netherlands
 • Portugal
 • Denmark
 • Sweden
 • Norway
 • Austria | DE
 • Belgium | DE
 • Belgium | NL
 • Belgium | FR